FinnMedin palvelut

Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.
 

Palvelut yrityksille

FinnMedi Oy tarjoaa liiketoiminnan eri kehitysvaiheessa oleville yrityksille asiantuntijapalveluita.

Idean ja innovaation matka valmiiksi tuotteeksi tai yritykseksi vaatii kaupallista osaamista tuotekehityksen eri vaiheissa. FinnMedi Oy:n liiketoiminnan kehityspalvelut ovat tutkijoille ja yrityksille tarkoitettuja asiantuntijapalveluja, joiden avulla ideoista synnytetään liiketoimintaa, tutkimustuloksia kaupallistetaan tai autetaan jo toimivia yrityksiä kehittämään toimintaa ja osaamistaan.

Aloittavan yrittäjän tueksi tarjoamme yrityskehityspalveluja, joiden tarkoituksena on madaltaa yrityksen perustamisen kynnystä ja helpottaa alkuvaiheen toimintaa. Tiivis yhteys tutkimusmaailmaan tuo tieteen tuoreimmat innovaatiot ja mahdollisuudet myös yritysten ulottuville. Toimimme linkkinä tutkimus- ja yritysmaailman välillä, jolloin etsimme patenteille ja innovaatioille oikean ostajan sekä kansallisilta että kansainvälisiltä markkinoilta.

Lääke- ja medical device -yrityksille tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden lääke-, laite- ja potilastutkimuksen suunnittelusta käytännön toteutukseen ja hankkeen johtamiseen. Kliinisten tutkimusten toteuttajana olemme nopea, joustava ja kustannustehokas asiantuntija.

Yrityksille suunnatut palvelut

  • Alkavile yrityksille suunnatut palvelut: Innovation ja Growth -palvelut
  • Kliiniset lääketutkimus- ja tuotekehitysyrityksille suunnatut palvelut: Growth ja Clinical -palvelut
  • Medical Device -yrityksille suunnatut palvelut:  Growth ja Clinical -palvelut

Liiketoiminnan kehityspalveluiden yhteyshenkilöt:
Reijo Itkonen, puh. 040 503 5252
Kari Salomaa, puh. 050 409 7201

Kliinisten tutkimuspalveluiden yhteyshenkilöt:
Hanna Marttila, puh. 040 828 7074