Yritys

FinnMedi Oy on kansainvälisesti yli 20 vuoden kokemuksella toimiva terveysalan asiantuntija- ja kehittämispalveluja tarjoava yritys. Vuodesta 2015 lähtien yhtiö on ollut Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tytäryhtiö. Palvelumme koostuvat kliinisen tutkimuksen, liiketoiminnan ja palvelumuotoilun (terveydenhuollon toimintatapojen kehittämisen) palveluista. Tays Tiedekeskus ja FinnMedi muodostavat yhdessä Tays Tutkimus- ja innovaatiopalvelut. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alueella toimivien tutkimus- ja terveydenhuollon organisaatioiden, alan yritysten, elinkeinoelämän sekä kehitysyhtiöiden kanssa.

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus terveydenhuollon, kliinisen lääketutkimuksen sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Kontaktimme alan tutkimukseen, rahoittajiin, yrityksiin ja asiantuntijoihin valtakunnallisesti ja kansainvälisesti takaavat, että asiakkaidemme käytössä on laaja verkosto ja oikea asiantuntemus.

Asiakkaitamme ovat toimialalla toimivat

  • sairaalat ja yksityiset palvelutuottajat
  • tutkijat ja tutkimusryhmät,
  • alkavat ja kasvuvaiheessa olevat yritykset
  • lääke- ja medical device yritykset sekä
  • toimialaa kehittävät julkisorganisaatiot, kuten rahoittajat

FinnMedi Oy sijaitsee Finn-Medin kampusalueella Tampereella. Kampusalue on yli 20 000 henkilön muodostama ja nopeasti kasvava terveysalan osaamiskeskittymä.