Tutkimusvastaanotto kliinisiin tutkimuksiin

Tarjoamme tutkijoille ja lääkeyhtiöille kattavan palvelukokonaisuuden lääke-, laite- ja potilastutkimusten toteuttamiseen. Palvelumme kattavat tutkimusprosessin eri vaiheet tutkimuksen suunnittelusta käytännön toteutukseen ja hankkeen johtamiseen. FinnMedi Oy:n tutkimusvastaanotolla toteutetaan vuositasolla noin 25 tutkimusta, joiden kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta viiteen vuoteen.

Vakiintuneet toimintatavat ja kokenut henkilöstö takaavat nopean tutkimuksen perustamisen, läpiviennin ja laadukkaat tulokset. Tiivis yhteistyö Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa mahdollistaa toimivan tutkija- ja potilasrekrytoinnin. Tutkimus toteutetaan ammattitaitoisesti ja tehokkaasti riippumatta siitä onko tavoitteena rekrytoida yksi vai 150 potilasta.

FinnMedi Oy:n omat tutkimusvastaanottotilat on suunniteltu erityisesti kliinisten tutkimusten toteuttamista varten ja ne mahdollistavat sekä lääke- ja laiteteollisuuden että tutkijalähtöisten kliinisten tutkimusten toteuttamisen. Erikoisaloittain tutkimuksia toteutetaan erityisesti sisätauteihin, neurologiaan sekä silmä- ja ihotauteihin liittyen. Tutkimusvastaanotollamme on tehty myös elintarviketutkimusta.

Tutkimusvastaanottotilat sijaitsevat sairaalan ja muiden yhteistyökumppaneiden välittömässä läheisyydessä, jonka vuoksi tutkimukseen liittyvien mahdollisten toimenpiteiden, kuten esimerkiksi kuvantaminen ja tutkimusnäytteiden analysointi, on helppoa ja joustavaa järjestää. 

Tutkimusvastaanottotoimintamme tarjoaa:

  • Erittäin kokeneet ja pätevät vakituiseessa työsuhteessa olevat tutkimushoitajat
  • Nykyaikaiset ja viihtyisät vastaanottohuoneet varusteluineen, 8 kpl
  • Kontrolloidut lääke- ja näytesäilytystilat
  • Näytteidenottoon ja esikäsittelyyn soveltuva laboratoriotila
  • Viihtyisät isot sosiaalitilat henkilöstölle ja odotusaulat potilaille
  • Loistava sijainti tärkeimpien yhteistyökumppaneiden läheisyydessä


Yhteyshenkilö:
Hanna Marttila, puh. 040 828 7074
hanna.marttila(at)finnmedi.com