Tutkijaksi lääketutkimuksiin?
Lue lisää ja ota yhteyttä!
 
 

Kliininen tutkimuspalvelu

FinnMedi Oy:n kliiniset tutkimuspalvelut tarjoavat korkeatasoiseen lääketieteelliseen tutkimukseen soveltuvia palveluita. Palvelumme soveltuvat sekä lääketeollisuuden että yksittäisten tutkijoiden hyödynnettäviksi.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Toimitilamme ja tutkimusvastaanottomme sijaitsevat yliopistollisen sairaalan, Sydänkeskus Oy:n, Tekonivelsairaala Coxan ja Tampereen lääketieteellisen tiedekunnan välittömässä läheisyydessä.

Läheinen yhteistyö sairaalan ja muiden yhteistyökumppanien kanssa luo erinomaiset mahdollisuudet palvella korkeatasoisen lääketieteellisen tutkimuksen tarvitsijoita.  

Käytettävissä olevat laajat ja osaavat kliiniset asiantuntijaryhmät, tutkijat sekä Tampereen yliopistollisen sairaalan mittava potilaspotentiaali mahdollistavat tutkimusprosessin nopean käynnistymisen ja tehokkaan toteuttamisen. 

FinnMedi Oy:llä ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirillä (PSHP) on yhteistyösopimus, jonka puitteissa PSHP ohjaa sairaanhoitopiirin alueella suoritettavat tilaustutkimukset FinnMedi Oy:n toteutettavaksi. Tutkimukset voidaan toteuttaa FinnMedin omalla tutkimusvastaanotolla tai sairaalassa. Lisäksi voimme hyödyntää Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kliinisiä tutkimuspalveluja, kuten esimerkiksi kuvantamis-, laboratorio- ja apteekkipalveluita.

Olemme myös mukana kliinisten tutkimusten kehityshankkeissa.

Lisätietoja yhteistyökumppaneistamme: